Hoida finnejä

Unohda ihmekuurit. Jos etsit nopeaa keinoa päästä eroon finneistä, olet hakoteillä, sillä sitä ei ole olemassa. Avainsana on kärsivällisyys, jatkuvuus ja rutiinit. Opi kolme helppoa askelta parempaan ihoon; puhdistus, hoito ja kosteutus.

Useimmat meistä saavat finnejä jossain vaiheessa elämää. Kalliiden, ihmeitä lupaavien tuotteiden sijasta kannattaa hankkia tuotteet, joita säännöllisesti käyttämällä voi saada paremman ihon. Tärkeintä on säännöllinen puhdistus ja kosteutus. Puhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia ihon pinnalta, mikä estää ihohuokosten tukkeutumista. Kosteutusvoiteen käyttö puhdistuksen jälkeen on yhtä tärkeää kuin itse puhdistus. Voidakseen hyvin, epäpuhdas iho kaipaa kosteutta.
Aurinko voi vaikuttaa positiivisesti ihoon, mutta jotkut lääkekuurit voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia auringossa. Varmista lääkkeesi käyttöohjeet auringossa lääkäriltäsi tai pakkausselosteesta. Auringossa oleskelun jälkeen, päivittäinen, säännöllinen ihonhoito on erittäin tärkeää. Muista jatkaa ihonhoitoa, vaikka iho tuntuisi paremmalta. On myös mahdollista, että hoidon tuloksia voi joutua odottamaan jopa 4-6 viikkoa. Kolme askelta: puhdistus, kosteutus ja hoito ovat ihonhoitorutiinin kulmakivet kohti puhtaampaa, tasapainoista ihoa.

1. Puhdistus

Hyvän ihon perusta on puhdistus, myös lääkekuurin aikana. Kun iholta saadaan poistettua liiallista talia, likaa ja kuolleita ihosoluja, finnejä tulee vähemmän. Puhdista iho kahdesti päivässä. Liika peseminen aiheuttaa ihon kuivumista, mikä voi pahimmassa tapauksessa johtaa finnien lisääntymiseen.

2. Hoito


Puhdistuksen jälkeen epäpuhdas iho vaatii hoitoa. Salisyylihappoa sisältävät tuotteet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokoset ja estävät niitä tukkeutumasta. Salisyylihappotuotteet estävät myös bakteerien kasvua. Älä puristele finnejä, se lisää tulehdusriskiä.

3. Kosteutus

Puhdistuksen jälkeen iho vaatii kosteutta. Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle sopii parhaiten kevyet voiteet, joissa on vain vähän rasvaa sekä rasvattomat geelit.

 

Tukkeutuvatko ihohuokoset ja kiiltäkö ihosi kosteusvoiteen käytön jälkeen?

Valitse Spotless Daily Moisturiser, joka kosteuttaa ihoa tukkimatta ihohuokosia. Se sisältää mattapinnan antavia partikkeleita, jotka imevät pois ylimääräisen rasvan.

Huonosti tilaa matkalaukussa?

Ota mukaan Spotless Blemsh Treating Moisturiser, 2-in-1 geeli, joka estää finnien ja epäpuhtauksien muodostumista ja kosteuttaa ihoa.

Haluatko päästä eroon finneistä selässä?

Älä puristele finnejä, se lisää tulehdusriskiä. Taputtele Spotless Daily Purifying Toner epäpuhtaalle ihoalueelle kaksi kertaa päivässä.