Tietoja acosta

ACO perustettiin vuonna 1939. Nimi ACO, Apotekens Composita, on latinaa ja tarkoittaa ”apteekkien sekoitusta”. Nimi syntyi, kun apteekkarit alkoivat sekoittaa ihontuotteita asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan apteekissa. Koska lääketeollisuus kehittyi nopeasti, tuotteiden valmistus kehittyi ja vaati enemmän aikaa ja pääomaa, apteekit yhdistivät voimansa. Syntyi apteekkien oma tuotemerkki ACO, jonka tavoitteena oli tehostaa tuotekehitystä ja esillepanoa.

Tuotekehityksemme alkoi vuonna 1939 Ruotsissa. Kehitämme turvallisia tuotteita uudenaikaisilla koostumuksilla omassa tutkimus- ja kehityslaboratoriossamme Pohjoismaihin.

ACO on käyttänyt vuodesta 1939 asti ainoastaan tarkoin valikoituja, tutkitusti hoitavia ja hellävaraisia raaka-aineita. Tuotteet valmistetaan yksinkertaisella reseptillä ilman turhia lisäaineita.

ACO-TUOTTEISIIN VALITUT JA NIISTÄ POIS JÄTETYT AINEOSAT ON HARKITTU TARKKAAN

Lue lisää: www.aco.fi

Ota yhteyttä: info@omega-pharma.fi

ACO SPOTLESS-sarjasta

Finnit ovat ongelma, joka koskettaa useimpia meistä, eikä sitä tarvitse hävetä. Haluamme tarjota tehokkaita ja hellävaraisia tuotteita minimoidaksemme ongelman, kun sellainen tulee. ACO Spotless on täydellinen ihonhoitosarja, joka estää tehokkaasti finnejä ja ihon epäpuhtauksia.